Δεν έχετε βαρεθεί σε κάθε γάμο να ακούτε την ίδια μουσική; Είμαστε βέβαιοι ότι ψάχνετε κάτι περισσότερο στο δικό σας γάμο!

Από τα χορευτικά των 60s ως τις σημερινές ελληνικές και international pop-dance επιτυχίες, και από τα πασίγνωστα νησιώτικα και παραδοσιακά μέχρι τα ελληνικά που θα σας ανεβάσουν πάνω στα τραπέζια, ετοιμαστείτε για ξέφρενο χορό "μέχρι τελικής πτώσεως".
Όλες οι αγαπημένες ελληνικές και international χορευτικές επιτυχίες είναι στη δισκοθήκη μας και σας περιμένουν να τις χορέψετε...σε ένα πρόγραμμα που περισσότερο θα θυμίζει club παρά γάμο.


H ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Η διασκέδαση ξεκινάει πολύ πριν την ώρα του χορού.
Στη Showtime δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία σε κάθε στάδιο της δεξίωσης. Από τη μουσική του cocktail ως τη μουσική που θα ακουστεί κατά τη διάρκεια του φαγητού, οι επιλογές μας είναι πολύ προσεγμένες, με εξαιρετικό στυλ και χαρακτήρα δίνοντας την αίσθηση ότι είστε σε ένα καλοκαιρινό μπαράκι και ακούτε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Το στυλ μας χαρακτηρίζεται ως OPEN FORMAT MIXING.
Ειδικευόμαστε δηλαδή στο να μιξάρουμε δημιουργικά διάφορα είδη χορευτικής και μη, μουσικής. Οι μίξεις των τραγουδιών είναι επιπέδου club. Γίνονται άψογα και πάνω στο ρυθμό. Δεν κόβουμε τα τραγούδια πολύ νωρίς, επιτρέποντας στους καλεσμένους σας να τα χορέψουν, ούτε όμως τα αφήνουμε ολόκληρα όπως κάνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός.
Η ροή είναι δυναμική, στρωτή, καθόλου βαρετή, γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις, υπερβαίνει τα κλισέ, ξεσηκώνει τον κόσμο και η πίστα είναι μόνιμα γεμάτη.

BE UNIQUE. LOVE YOUR STYLE!
Στο γαμήλιο πάρτυ σας δεν υπάρχουν "πρέπει" και "μη"!
Είμαστε δίπλα σας να σας προσφέρουμε μια βραδιά εντελώς προσωπική και μοναδική που θα αντανακλά την προσωπικότητά σας, την αισθητική σας, τα δικά σας μουσικά γούστα και τη δική σας "τρέλα", στα πλαίσια του δικού σας budget.
Αν έχουμε ενστάσεις σχετικά με τις προτάσεις σας, πιστέψτε μας, θα τις εκφράσουμε.
Το σημαντικότερο για μας είναι να νιώσετε ότι αυτή η βραδιά ήταν ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΟΣ.

Ειδικευόμαστε επίσης σε international wedding parties με ζευγάρια (greek - non greek) που κάνουν το γάμο τους oπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κυρίως site μας και να μας γνωρίσετε καλύτερα. WEDDING REPUBLIC