Αυτό που περιγράφουμε ως φωτιστική κάλυψη γάμου στη Showtime, δεν έχει καμία σχέση με καρναβαλική αισθητική και αυτό που συναντάτε συνήθως.

Από τον πανέμορφο θεατρικό ambient φωτισμό (uplight) ως τις προτάσεις έξυπνου φωτισμού με υπερσύγχρονες δυνατές led ρομποτικές κεφαλές και το συνολικό προγραμματισμό & χειρισμό τους μέσω υπολογιστή, ειδικά για το γάμο σας και για κάθε στιγμή της βραδιάς, ένα είναι σίγουρο...
Ο γάμος σας θα αποκτήσει μια υπέροχη αισθητική και μια έντονη "high energy" δυναμική, που θα τον κάνει να λάμψει και να ξεχωρίσει.

"ΕΞΥΠΝΟΣ" ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ -
DANCE FLOOR INTELLIGENT LIGHTING
Τα συστήματα "έξυπνου" φωτισμού που χρησιμοποιούμε ρυθμίζονται και προγραμματίζονται ειδικά για το δικό σας γάμο. Κάθε φωτιστικό ελέγχεται από εμάς μέσω υπολογιστή γεγονός που μας επιτρέπει να δίνουμε κάθε στιγμή και το κατάλληλο αποτέλεσμα. Από την όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα του cocktail, το δικό σας φωτισμό όταν κάνετε την είσοδό σας και χορεύετε, μέχρι την ώρα του πάρτυ όπου καταφέρνουμε να δώσουμε την αίσθηση, το δυναμισμό και την ατμόσφαιρα, που συναντάτε σε κάθε κέντρο διασκέδασης, night club ή συναυλία.

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ -
AMBIENT ROOM UPLIGHTING
Φανταστείτε τους τοίχους ή διάφορα στοιχεία του χώρου που κάνετε τη δεξίωση σας (κουρτίνες, κολώνες, φυτά, δέντρα) να είναι βαμμένοι με το υπέροχο χρώμα που έχετε επιλέξει για τη διακόσμησή σας, για τα λουλούδια σας ή το χρώμα που αγαπάτε. Ο φωτισμός αυτός μπορεί είτε να είναι σταθερός είτε να ελέγχεται από υπολογιστή και να είναι σύμφωνος με τον υπόλοιπο έξυπνο φωτισμό και κάθε στιγμή της βραδιάς.